İZMİR SELÇUK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU İLÇE EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLERİ KURUL TOPLANTISI YAPILDI

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU İLÇE EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLERİ KURUL TOPLANTISI YAPILDI

         

      2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Eğitim Kurumları Müdürler Kurulu Toplantısı Selçuk Hükümet Konağı Kaymakamlık Toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cezayir BİLEKLİ  başkanlığında ,Şube Müdürlerimiz A.Rifat OKAY 'ın ,Önder MEŞELİKAŞ 'ın ve eğitim kurumu yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

    Geniş kapsamlı bir gündeme sahip toplantı Milli Eğitim Müdürümüz,Sn. Cezayir BİLEKLİ'nin 22.06.2022 Çarşamba günü  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen  ilçe Milli Eğitim Müdürleri yıl sonu değerlendirme toplantısında alınan kararların görüşülmesi ile başaldı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2.dönemin değerlendirilmesi, ikinci dönem yapılan sosyal etkinlik ve kültürel faaliyetlerin değerlendirilmesi ile devam etti. Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi, Kütüphane kitap sayılarının artırılması, Meslek Lisesi Aileler ile Buluşuyor Projesi, Yeni açılacak okullar ile ilgili değerlendirme ,İnşaatı devam eden okullarımız, yaygın eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ,LGS ve YKS sınavlarının hazırlık çalışmaları ,okul öncesi eğitimi yaygınlaştırma çalışmaları ,Öğrenci başarısının arttırılması ve sınav analizlerinin  değerlendirilmesi ,yazışmaların takibi ,ilçemize bağlı köylerde kapanan ilkokulların açılması ,okulların fiziki kapasitelerinin değerlendirilmesi ,2022-2023 yatırım, onarım ve donatım faaliyetleri ,Rehberlik denetim, inceleme ve soruşturma ile ilgili işlemlerinin de ele alındığı toplantıda okul müdürlerimizin de görüşleri alınarak  detaylı bir şekilde görüşüldü.

      Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cezayir BİLEKLİ ;  "Okullarımız sosyalleşme, dayanışma ve paylaşma kültürünün sağlandığı önemli yerlerdir.Ülkenin geleceği eğitimin geleceğiyle parallel  ilerlediği bilinciyle, yoğun bir şekilde 21. yüzyıl dünyasında İlimizde de bu yarışta yerimize almaya,elde ettiğimiz başarıları daha da yukarı taşımaya devam edeceğiz. Eğitime gönül veren paydaşlarımızla birlikte verimli bir yıl geçirdiğimizi belirtmek isterim. Rekabetçi eğitim anlayışıyla evlatlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bilime sevdalı, kültüre meraklı,çağın gerekliliğine ayak uydurabilen, nitelikli ve ahlaklı bireyler yetiştirmek amacıyla başarı hikayelerimize yenilerini katlayarak eklemeye hep birlikte var gücümüzle, eğitim adına çalışmaya devam edeceğiz.Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."dedi.

    Toplantı, gündem maddelerinde yer alan eğitim öğretim faaliyetleri, yönetim maddeleri ile diğer başlıkların ele alınarak görüşülmesinin ardından dilek temenniler kısmıyla sona erdi.

23-06-202223-06-202223-06-202223-06-202223-06-2022

Atatürk Mah. Atatürk Cad. Hükümet Konağı Kat 3 35920 Selçuk/İZMİR - (0232) 892 69 63 /

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.